Despre noi se pot spune multe…


Despre noi se pot spune multe…

Ai nevoie de o filmare la nunta in Arad, Bucuresti… Constanta?
Un videograf bun de nunta merge oriunde!

Născută din pasiune pentru arta vizuala, Media B Pictures a devenit în ultimii ani un nume cunoscut în videografia de nuntă pentru cupluri de pe întreg teritoriul României și nu numai.

Scopul nostru este să creștem permanent calitatea serviciilor noastre, oferind întotdeauna cel mai bun raport dintre preț și calitate.

Dorim să continuăm această ascensiune și în viitor, un viitor care începe chiar acum!

Filmare la nunti si doar atat? Nu! 

Media B Pictures este o echipă specializată în filmări de evenimente, în special nunţi, și creaţie video. Îmbinând toate aceste domenii, am reuşit de-a lungul timpului să oferim pachete din ce în ce mai atractive, atât vizual cât şi financiar. Fără dar şi poate, prioritatea noastră numărul unu este calitatea. Răsplătim astfel încrederea acordată şi suntem onoraţi de colaborarea fiecărui client în parte.

Fiecare client Media B este tratat la nivel de VIP indiferent de valoarea lucrării. Respectăm frumuseţea şi eleganţa, fără a face compromis la materiale sau aparatură.

Filmările sunt realizate cu aparatură profesională Sony sau Canon, în format FULL HD, folosindu-se de asemenea stabilizatoare mecanice externe, slidere, skatere si macarale video pentru a da imaginii un look distinctiv, cât mai cinematic cu putinţă.

Editarea este unică și la fel de importantă. Folosindu-se grafică 3D şi meniuri animate, pe lângă multitudinea de filtre şi corecţii la care apelăm, materialele noastre ies în evidenţă încă de la primul cadru.

Suntem specialiști în amintiri, așa că produsele finite, fie că vorbim de clipuri, trailere, filmări de nuntă sau grafica DVD-urilor, nu dezamăgesc niciodată.

Te invităm să explorezi portofoliul nostru sau să intri pe blog ca să ne cunoști mai bine!

Leave a Reply